Anunt online
Image default
Internet

Als beheerder werken met reseller hosting

Wanneer je vooral belast bent met het beheren van een zakelijke website, en dit ook voor klanten doet, dan kan het een goed idee zijn om dit te doen met behulp van reseller hosting. In dat geval kan je namelijk het hele pakket in eigen hand houden.

Het is wel belangrijk om te weten dat dit dan ook echt voor deze specifieke websites geldt. De hosting op zichzelf wordt natuurlijk gedaan bij een hostingmaatschappij, maar het biedt wel flinke voordelen.

Meer vrijheid

Het grote voordeel van reseller hosting is dat het je net iets meer vrijheden geeft. In de basis is het namelijk hetzelfde als shared website hosting. Het is echter wel zo dat de websites waarmee je de server deelt tot op bepaalde hoogte allemaal in jouw handen zijn.

Jij beheert ze namelijk voor jou en jouw klanten allemaal op één plek. Daardoor weet je precies wat er gebeurt op een server en wat er per website allemaal wel en niet mogelijk is.

Zelf hosting provider zijn

Uiteindelijk maak je van jezelf gewoon een webhost wanneer je op deze wijze te werk gaat. Je kunt bijvoorbeeld ook ruimte die je overhoudt op een server verder verkopen aan nieuwe klanten. Dit is dan ook de reden waarom deze vorm bekendstaat als reseller hosting.

Je bent immers de partij die de hostingruimte die je inkoopt vervolgens zelf weer doorverkoopt aan klanten. Dit kan een gemakkelijke manier zijn om zonder moeite je eigen ruimte te kunnen financieren. Dit gebeurt regelmatig onder ondernemers. Het is gemakkelijk om op deze wijze te werken.

https://www.swx.be