Anunt online
Image default
Auto

BMW Group rolt een nieuwe productiestrategie uit

BMW Group rolt een nieuwe productiestrategie uit voor de toekomst. Die aanpak wordt realiteit in de BMW iFACTORY. Hierin zal de productie in verregaande mate gedigitaliseerd zijn om antwoord te geven op de uitdagingen die de transformatie naar e-mobiliteit met zich meebrengt. “Autoproductie van de toekomst vergt een totaal nieuwe manier van denken. Met de BMW iFACTORY zetten we nieuwe maatstaven voor flexibiliteit, efficiëntie, duurzaamheid en digitalisering”, aldus Milan Nedeljković, die binnen de Raad van Bestuur van BMW AG verantwoordelijk is voor productie.

BMW Group is al decennialang de benchmark op het gebied van innovatieve, flexibele en efficiënte autoproductie. Het nieuwe BMW iFACTORY. LEAN. GREEN. DIGITAL. staat voor de nieuwe strategie voor het wereldwijde productienetwerk, met een internationale en integrale aanpak.

De BMW iFACTORY rust op drie belangrijke pijlers: LEAN, GREEN en DIGITAL. De hoge standaarden van BMW op het gebied van flexibiliteit, opstartvermogen en integratie vormen de basis voor het concept achter de BMW iFACTORY.

LEAN: de basis voor flexibele en efficiënte productie.
Het productienetwerk van BMW Group staat op het punt een fundamentele transformatie te ondergaan. De nieuwe generatie BMW modellen die vanaf 2025 geproduceerd zal worden, is gebaseerd op een volledig nieuwe voertuigarchitectuur. Met een duidelijke focus op volledig elektrische aandrijving vormen deze nieuwe modellen de basis voor de toekomstige BMW productie, die zo efficiënt mogelijk moet zijn. LEAN staat kortom voor veel flexibiliteit en efficiëntie op basis van ‘lean’ processen.

Premium Private Lease Merken

Private Lease is een abonnementsvorm met een vast maandtarief, all-in. Hiermee rijdt u, zonder omkijken, in een gloednieuwe auto. En mocht u dan onverhoopt toch pech krijgen, dan kunt u rekenen op pechhulp.

De kosten voor brandstof, parkeren, wassen van het voertuig, bekeuringen en tolgelden komen voor eigen rekening. Daarnaast zijn er een aantal aanvullende diensten die niet standaard bij de prijs zijn inbegrepen, maar die wel aangeschaft kunnen worden. Bijvoorbeeld winterbanden. Indien gewenst, dan zijn deze op te nemen in de leaseovereenkomst. Via Private Lease rijdt u veilig, verantwoord en vertrouwd in een nieuwe auto. Met eerlijke voorwaarden en een bescherming tegen te hoge financiële lasten.

Populaire premium merken om te leasen:

Allemaal merken die door de hoge kwaliteit niet goedkoop zijn om te kopen. Dat geldt niet alleen voor een nieuwe, ook een occasion kan nog stevig aan de prijs zijn. Leaseauto.nl heeft van alle merken verschillende scherp geprijsde modellen in de aanbieding om te privé te leasen.

U bepaalt zelf de looptijd en het aantal kilometers per jaar. Bovendien zitten vrijwel alle autokosten inbegrepen bij het maandbedrag. Kiest u voor Private Lease dan, gaat u geheel zorgeloos rijden in de auto van uw dromen. Iedereen met een in Nederland geldig rijbewijs en toestemming van de contractant mag in de auto rijden.

Bijtelling is alleen van toepassing wanneer een werkgever een auto beschikbaar stelt en hiervoor de kosten op zich neemt. Omdat een Private Lease overeenkomst als privé persoon wordt afgesloten en deze privé persoon zelf de leasekosten gaat betalen, is er dus geen sprake van bijtelling.

Bij het BKR worden alle particuliere kredieten hoger dan € 250,- en met een minimale looptijd van één maand geregistreerd. Ondanks dat een Private Lease overeenkomst geen krediet is, wordt ook een Private Lease product geregistreerd bij het BKR onder een aangepaste code. De Private Lease overeenkomst wordt geregistreerd in het CKI-register (Centraal Krediet Informatiesysteem) van het BKR te Tiel.

Related Posts

Hoge slagingspercentage bij Rijschool Rotterdam

Wat moet je doen bij autoschade

What does carparts do for a car