Anunt online
Image default
Beauty and Personal Care

De beste manier om je eyeliner te gebruiken

Waarschijnlijk ken je de ellende van de eyeliner wel. Je begint goed en hebt net één oog helemaal af en je niest. Vervolgens zit het overal en kun je weer opnieuw beginnen. Als je dan weer bent begonnen, kom je erachter dat je beide ogen niet helemaal gelijk zijn.

Een extra lijntje zal het vast oplossen. Zo blijf je bezig en aan het einde van het verhaal zijn je gehele oogleden zwart. Toch is er een manier om dit probleem op te lossen. Er is namelijk een hele simpele truc om je eyeliner op een makkelijke manier er op te krijgen.

Een schuifspeldje

Een schuifspeldje is toch scheef en dat werkt toch niet? Ja toch wel! Door de uiteinden van het schuifspeldje als het ware te verven kun je een schuifspeldje gebruiken. Vervolgens dep je het speldje voorzichtig op de plekken waar je een eyeliner-wing wil maken.

Met het schuifspeldje kun je zo de vorm aangeven die je wil maken. Het enige wat je daarna nog hoeft te doen is de wing in te kleuren met de eyeliner zelf. Klinkt als een peuleschil toch?

Een potlood

Eyeliners zijn er in verschillende vormen en maten. Zo heb je een soort potlood wat je makkelijk kan gebruiken, maar er zijn ook kwastjes waarmee je de eyeliner kunt verven op je oogleden.

Naast de echte eyeliner potloden, kun je ook een oogpotlood gebruiken om de eyeliner te plaatsen. Met een normaal oogpotlood wordt de wing iets minder dik en donker van kleur, maar krijg je toch een speels effect.

Kortom een eyeliner potlood is zeker een must-have voor je makeup koffer!