Anunt online
Image default
Gifts

De leukste relatiegeschenken vind je bij borreldoosje.nl

Hey! Leuk dat je op ons artikel terecht bent gekomen. Als je dit artikel leest, dan is de kans groot dat je op zoek bent naar een relategeschenk voor je personeel! Daar kunnen wij je mee helpen. Wij hebben verschillende relatiegeschenken waar jouw personeel heel blij van gaat worden. Je kan hierbij denken aan geschenken als:

Bekijk eens rustig onze geschenken en laat je verrassen door de creativiteit van de pakketten!

Hoe werkt het bestellen bij jullie?

Bij ons kan je eenvoudig online een offerte aanvragen. Tijdens het aanvragen van de offerte heb je de mogelijkheid om velden in te vullen. We kunnen de antwoorden op deze velden weer gebruiken om een offerte op maat voor je te maken. Wil je bijvoorbeeld een gratis persoonlijk kaartje toevoegen? Dan kunnen wij het in elk pakket toevoegen. Wil je de pakketten bij de collega’s thuis laten bezorgen? Dat is geen probleem.

Hoe werkt het verzenden van de pakketten?

Wij bepalen altijd samen in overleg de verzenddatum. Wij adviseren om ruim te nemen met de verzenddatum, omdat het helaas wel eens voorkomt dat er vertraging is bij PostNL. Daarom verzenden wij de pakketten vaak een paar dagen eerder dan de bezorgdatum. Hierdoor hebben wij nog speling met de verzending en weten we zeker dat de pakketjes netjes op tijd aankomen. Wij nemen de complete ontzorging van de pakketten voor onze rekening. Wat jij alleen hoeft te doen is ons een adressenbestand aanleveren van de adressen. Vervolgens gaan wij er mee aan de slag!

https://borreldoosje.nl/