Anunt online
Image default
Home and Garden

De onopvallende binnendeur voor ieder modern huis

Onzichtbare deuren: het lijkt niet mogelijk, maar dankzij de Argenta Invisidoor is dit zeker een mogelijkheid. Deze deursystemen zorgen ervoor dat gesloten deuren en wanden één geheel vormen, waardoor je op een creatieve manier met volumes en wanden om kunt gaan in je woning.

Dit geheel wordt gevormd door het gebruik van een onzichtbaar kader en onzichtbare scharnieren. Hierdoor kun je dus afscheid nemen van de gewone deur met de opvallende scharnieren en het opzichtige kader. De Argenta Invisidoor is de nieuwe en strakke invulling van deuren voor ieder modern huis.

Hier lees je de voordelen van de Argenta Invisidoors.

Grootse voordelen

De uiterlijke verschijning van de Argenta Invisidoor is een van de grootste voordelen die de deur met zich meebrengt. Het feit dat de deuren zonder kader worden geïnstalleerd biedt de mogelijkheid om meer eenheid te brengen in de wanden. Daarnaast geeft het een effen look die uniek en modern is voor iedereen die houdt van strak.

De Argenta Invisidoor is toepasbaar in allerlei soorten deuren en materialen. Zo kun je voor een normale deur en een dubbele normale deur gaan, maar ook voor een kamerhoge- en een dubbele kamerhoge deur. Tot slot is de deur toepasbaar in zowel nieuwbouw als renovatie en bevat het een primerlaag in een kleur naar jouw keus.

Toepasbaar in woning en kantoor

Argenta is een merknaam dat valt onder het bedrijf Argent Alu, een onderneming die al meer dan 100 jaar actief is in de ontwikkeling en productie van deuren en deuroplossingen. Zowel de Invisidoor (het kader) als de onzichtbare scharnieren zijn door het merk bedacht en geproduceerd.

De Argenta Invisidoor is voor iedereen die een eenheid wil creëren in zijn of haar woning, zodat er een strakke elegantie ontstaat die past bij een moderne levensstijl. Ook is het mogelijk om kantoren met de Argenta Invisidoor te ontwikkelen, zodat de kantoorruimte klasse en stijl uitstraalt naar zowel medewerkers als klanten.

https://www.deurenshop.com