Anunt online
Image default
Internet

Droogloopmat op maat

Als je op zoekt bent naar een mat die alles wat nat is tegenhoudt, dan zit je goed met een droogloopmat. Het vocht blijft achter in de mat en zorgt ervoor dat je binnenruimte droog blijft. Deze variant zie je vaak als voordeurmat. Bij deurmat direct zijn deze droogloopmatten geproduceerd met polyester, katoenen of polyamide garens. Deze materialen zijn sterk absorberend en het effect hiervan is dat vocht en vuil snel wordt opgenomen. Daarnaast is een droogloopmat ook een perfecte aanvulling op een schoonloopmat.

Deurmat op maat

Als je op zoek bent naar een droogloopmat wil je natuurlijk wel dat deze goed past. Zo kun je matten ook op maat maken. Dit is ideaal, want het past altijd en problemen worden gemakkelijk opgelost als je de mat op maat maakt. Denk bijvoorbeeld aan standaard matten die niet passen tussen twee muren of als je een luik hebt, dan kun je het beste kiezen voor een deurmat op maat. Het enige wat je in zo’n geval moet doen is jouw perfecte maat doorgeven en de rest gebeurt vanzelf. Iedere droogloopmat kan namelijk op maat worden gesneden mocht jouw perfecte maat niet tussen de standaard droogloopmatten zitten.

Waar moet je op letten?

Het is uiterst belangrijk om de juiste dikte van een droogloopmat te kiezen. Al koop jij een te dikke mat, dan loop je het risico dat je deur niet meer open kan. Dan blijft het wellicht schoon, maar het is verre van praktisch en onhandig om daarna toch een nieuwe mat te moeten aanschaffen. Zo zijn er verschillende diktes van zeven tot 10 millimeter. Het eindresultaat van een mat die goed aansluit op je deur is een strakke en professionele uitstraling!

Een droogloopmat die bij jou past!

Naast dat een droogloopmaat ontzettend functioneel is, wil je dat je mat ook mooi past bij je interieur. Daarom zijn er diverse kleuren waar je deze mat in kan verkrijgen. Mocht je op zoek zijn naar iets simpels en rustig dan zit je met zwart of grijs altijd goed. Als je je entree wat levendiger en gewaagder wilt maken kun je altijd kiezen voor een gekleurde mat. Voorbeelden hiervan zijn blauw, rood of mosterdgeel. Op deze manier zit er altijd en voor iedereen wat tussen!

Je kunt zowel online als fysiek gemakkelijk een kijkje nemen. Je wilt je tenslotte comfortabel voelen bij de keuze die je maakt en kunnen genieten van je nieuwe mat!

https://www.deurmatdirect.nl