Anunt online
Image default
Offers

Hoe weet je nou of een webshop betrouwbaar is of niet?

Veel aankopen worden tegenwoordig online gedaan en helaas komt het nog maar al te vaak voor dat mensen worden opgelicht. Hoe kan je dit nou voorkomen en is het überhaupt mogelijk om dit te voorkomen? In dit artikel vertellen we waar je op kan letten.

Het eerste waar je naar kan kijken

Als je wilt weten of een webshop betrouwbaar is, dan kan je het beste eerst het kvk nummer op de webshop opzoeken. Kan je deze niet vinden dan zou ik het zelf persoonlijk niet vertrouwen. Waar je ook naar kan kijken is of de webshop is gebouwd door een bouwer. Dit vind je vaak onder in de footer terug. Vaak is dit een link die verwijst naar het online marketing bedrijf of de webdesigner die de webshop hebben gebouwd. Als je deze onderaan de footer staat kan je kijken op de site van de bouwer en kijken of zij betrouwbaar overkomen.

Is er een kamer van koophandel nummer aanwezig kijk dan op de site van de kvk en kijk of je dit bedrijf terug kan vinden. Kan je hem niet terug vinden google het kvk nummer dan en kijk of je slechte recensies vindt.

Hoe kan je zien dat een webshop te vertrouwen is?

Je bent aan het zoeken op google naar koeienhuid decoratie en komt op een site met alleen maar tekst en geen plaatjes? Dan zou ik deze site snel verlaten. Ga naar de contact pagina en zoek de informatie die je nodig hebt. Kvk nummer, contact gegevens en kijk of je snel contact kan leggen. Is dat allemaal goed? Dan kan je met een gerust hard je koeienhuiden vloerkleed aanschaffen.  

Kan ik contact opnemen met de partij die deze site beheert en de marketing  ervoor uitvoert?

Als je het echt niet vertrouwd en er staat een online marketing bureau in de footer of als je ze via google ads bent tegengekomen en ziet dat de zoekmachine marketing wordt uitbesteed, dan kan je altijd contact opnemen en vragen of het te vertrouwen is.

https://allinone-media.nl/