Anunt online
Image default
Home and Garden

Ik wil een opslag huren! Wat zijn de kosten van een opslag?

Wanneer u een opslag wilt huren, is het kostenplaatje erg belangrijk. Overbodige kosten zouden zonde zijn en misschien is er een ander alternatief bij te hoge kosten. Bij Van Gastel Verhuizingen bieden wij een erg goede prijs/kwaliteit verhouding. Wilt u weten hoe het echt zit? Lees dan dit blog!

Hoe lang houdt u de opslag?

Allereerst is het belangrijk om te weten hoe lang u van plan bent de opslag te huren. Wanneer dit een lange tijd zal zijn, zullen de kosten hoger zijn, dan wanneer het voor korte tijd gehuurd wordt.

Kwetsbaarheid

De kwetsbaarheid van uw spullen telt ook mee in de prijs. Als uw spullen erg kwetsbaar zijn, zullen wij ons uiterste best doen om hier dan zo voorzichtig mogelijk mee om te gaan. Dit kost uiteraard wel veel tijd en moeite. Dit hebben wij graag voor u en uw kwetsbare spullen over!

Grootte van uw spullen

Hoe groot uw spullen zijn is ook een belangrijke factor in het bepalen van de prijs. Wanneer u enkel een aantal dozen heeft, zal dit veel minder zwaar meetellen in prijs, dan wanneer u uw bankstel en eetkamerstoelen wilt opslaan. In dit geval kost het ons meer moeite en ruimte en hierdoor worden er meer kosten in rekening gebracht.

Waarde

Wanneer u uw meest waardevolle spullen aan ons toevertrouwd, voelen wij ons uiteraard erg vereerd. Wij zullen ons uiterste best doen om uw spullen te beschermen en heelhuids aan u terug te geven. Wel worden de kosten bij een hogere waarde ook hoger. Dit komt, omdat er in dit geval alles op alles wordt gezet om uw spullen veilig te houden. Uw tevredenheid en vertrouwen is voor ons het belangrijkst en wij zijn bereid hier alles voor te doen.

Heeft u interesse gekregen in het huren van een opslag? De vestigingen van Van Gastel Verhuizingen, opslag Roosendaal en opslag Bergen op Zoom, staan graag voor u klaar om samen met u de kosten van uw opslag uit te rekenen. Gelijk contact opnemen? Twijfel niet en stuur ons een berichtje. Wij kunnen niet wachten om u te laten zien waar wij goed in zijn!

https://www.vangastelverhuizingen.nl/