Anunt online
Image default
Services

In vastgoed beleggen

Beleggen en investeren in vastgoed is een spannende stap om te zetten. De experts van Center Parcs Vastgoed helpen u hier graag mee. Ze begeleiden u met de eerste stappen in het investeren en beleggen in vastgoed. Het bedrijf heeft veel verschillende vakantiehuisjes tot haar beschikking waar u uit kunt kiezen.

Veilig en zorgeloos investeren in vastgoed

Bij Center Parcs Vastgoed is het mogelijk voor u om zorgeloos en veilig te beginnen met investeren en beleggen in vastgoed. U wordt geholpen door de experts van het bedrijf. Center Parcs Vastgoed is al 50 jaar de drijvende kracht achter het meest aantrekkelijke aanbod recreatiewoningen in Europa. U hoeft zich geen zorgen te maken over bijkomende kosten zoals schade of onderhoudskosten. Daarnaast wordt er per kwartaal de huuropbrengsten naar u overgemaakt, ongeacht wat de bezettingsgraad is geweest. Het vakantiehuisje is uw eigendom terwijl er geen bijkomende kosten worden bijgerekend. Bekijk nu al de verschillende vakantiehuisjes of cottages die in de verkoop staan en kijk welke het beste bij u en uw budget past. Heeft u hier hulp bij nodig? De experts van het bedrijf staan voor u klaar en helpen u graag verder. Wilt u beginnen met investeren en beleggen in vastgoed? Neem dan nu contact op met de experts van het bedrijf. Center Parcs Vastgoed is onderdeel van de Groupe Pierre & Vacances-Center Parcs.

Maak nu een afspraak

Wilt u meer weten over het veilig beleggen en investeren in Center Parcs Vastgoed? Maak dan nu een afspraak bij het bedrijf in Goes in Zeeland. De expert helpen u bij de eerste stappen in het investeren in vastgoed. U kunt een afspraak maken door een e-mail te sturen of telefonisch contact op te nemen met het bedrijf. De experts staan voor u klaar en helpen u met liefde verder met uw investeringen.