Anunt online
Image default
Jobs and trainings

Jaag je dromen na en ga werken op een Nederlandse boerderij

Nadat je al enige tijd in Nederland woont en werkt, is het begrijpelijk dat je op den duur zoekt naar een nieuwe uitdaging. Of ben je momenteel nog woonachtig in Polen, maar zou je graag in Nederland gaan wonen en werken? Schakel dan de hulp in van een specialist als Sterwerk. Deze heeft precies de juiste kennis om de juiste Nederlandse boerderij te vinden, waar jij kunt werken. Zo kun je bijvoorbeeld aan de slag als medewerker in de melkveehouderij. Jij bent dan verantwoordelijk voor het melken van koeien, schapen of geiten. De melk wordt daarna verwerkt in allerlei producten, zoals kaas en boter. Liever met lammeren werken? Ga dan aan de slag als lammerverzorger. Je bent dan 2 tot 8 weken verantwoordelijk voor het opvoeden van de lammeren.

Lammeren opvoeden tijdens het werken op een Nederlandse boerderij

Zoek jij vanuit Polen naar een nieuwe uitdaging in Nederland? Een baan die echt bij jou en je kwaliteiten past? Maak dan gebruik van de arbeidsbemiddeling door SterWerk. Misschien is de functie lammerverzorger wel iets voor jou. In 2 tot 8 weken ben jij verantwoordelijk voor het opvoeden van allerlei lammeren. Denk hierbij aan het voederen, aflammeren en zelfstandig leren drinken. Net zolang totdat de dieren groot genoeg zijn om melk te geven. Liever een andere functie als medewerker in de melkveehouderij? Bij een specialist als Sterwerk kan het allemaal. Je kunt hier bijvoorbeeld ook aan de slag als melker van koeien, schapen en geiten. Geïnteresseerd geraakt? Stuur dan je gegevens, cv en motivatie naar deze specialist, dan neemt deze zo snel mogelijk contact met je op.

Kies hoe jij wilt werken op een Nederlandse boerderij

Wil je graag in Nederland gaan werken, maar kom je oorspronkelijk uit Polen? Er is volop werkgelegenheid voor je. Je kunt terecht op verschillende werkplekken. Als je echt van de natuur en van dieren houdt is het werken op een Nederlandse boerderij echt wat voor jou. Je kunt hier namelijk aan de slag als medewerker in de melkveehouderij. Kies voor het opvoeden van lammetjes, totdat ze instaat zijn om zelf te drinken of ga voor een baan als melker. Jij bent dan verantwoordelijk voor het melken van allerlei koeien, schapen en geiten. Ben je geïnteresseerd in een van de functies? Stuur dan direct je gegevens, je cv en je motivatie naar de specialisten van Sterwerk. Zij hebben een uitgebreid netwerk, spreken vloeiend Pools en zoeken de perfecte Nederlandse boerderij waar jij kunt werken.