Anunt online
Image default
Tourism

Je kunt de boom(hut) in

Als je te lang door moet werken, kunnen de dingen wat teveel worden. De spanning kan oplopen, totdat het moment dat je het uit wilt schreeuwen: “Je kunt de boom in!” Als je even afstand neemt, weet je dat je zoiets niet zomaar tegen je collega’s, klanten of manager kunt schreeuwen. Dus schreeuw het eens lekker tegen jezelf.

En weet je wat, laat het daar niet bij, maar doe het ook gewoon. Boek een boomhut om te slapen in Overijssel, bijvoorbeeld op een natuurcamping. Het grappige aan een verblijf in een boomhut is dat het allerlei interessante dingen met je doet. Op de eerste plaats zorgt een verblijf in een boomhut het kind in jou weer tot leven komt. Een boomhut, dat was (en is) immers helemaal jouw plekje. Een plek waar niemand mag komen zonder jouw toestemming. En als je kiest om te slapen in een boomhut met een glijbaan als uitgang, mag je ook je speelsheid de vrije baan geven.

Een ander grappig effect van de boomhut is dat het je helpt om –letterlijk- afstand te nemen. Of zoals een manager zou zeggen: je gaat boven de zaken staan en krijgt een beter overzicht. Je zou echt de eerste niet zijn die zittend op het zonnedek ineens dat aha-moment beleeft. Wie weet los je die ene puzzel waar je al zo lang mee worstelt wel op terwijl je geniet van het uitzicht.

Slapen in een boomhut is een avontuur. Als je een beetje goed om je heen kijkt, zie je overal boomhutten. Maar of je het aandurft om te slapen in een boomhut die getimmerd is door een paar tienjarigen, dat is nog maar de vraag. Gelukkig kun je in Overijssel slapen in een boomhut die aan alle eisen voldoet. Geen uitstekende roestige spijkers, of kieren in de muur, maar echte vakantiehuisjes op hoog niveau.

Je kunt zelfs slapen in een boomhut met een jacuzzi.  Maar ja, zo een luxe boomhut is wat lastiger te vinden. Daarom hebben wij het speurwerk al voor je gedaan. Elke boomhut waarin je lekker kunt slapen staat op onze pagina op www.visitoost.nl .

Heb je de boomhut gevonden waarin jij wel een of meer nachten wilt slapen? Dan boek je heel makkelijk, direct bij de aanbieder.