Anunt online
Image default
Architecture

Logeren bij de boer

Sommige kinderen denken dat melk van de fabriek komt. Anderen weten heel goed dat melk van een koe afkomstig is. Maar alle kinderen vinden dieren leuk. Daarom is kamperen bij de boer ook zo aantrekkelijk voor kinderen.

Wanneer je kampeert bij de boer ervaar je de rust en ruimte van het platteland. Je bent even weg van de drukte en hectiek van het stadse leven en staat op wanneer de haan kraait. Een nieuwe dag breekt aan, waarin veel te beleven valt. Terwijl de kinderen lekker op het erf kunnen spelen, genieten jullie samen van een heerlijke cappuccino.

Drukte op het erf

Als de boer de dieren gaat voederen, is het ineens een drukte van jewelste op het boerenerf. De kinderen zijn door het dolle heen.  Ze mogen helpen!  Soms betekent dat het voeren van de kippen, soms mogen ze de lammetjes aaien en andere keren mogen ze zelfs een kalfje de fles geven. Blije gezichtjes gegarandeerd!

De beste boerencampings

Wanneer je wilt kamperen bij de boer zijn er veel boerencampings waar je uit kunt kiezen. Het is niet altijd meteen duidelijk wat de kwaliteit van de boerencamping is. Omdat wij ook wel weten dat je geen zin hebt om je vakantie door te brengen op een vervallen boerderij met een wc die niet doorspoelt, hebben we op glampings.nl de beste boerencampings voor je uitgezocht. Vooral in Nederland zijn veel goede locaties waar je met het hele gezin kunt kamperen bij de boer, maar er zijn ook bestemmingen in Duitsland, België Engeland en Frankrijk.

De geselecteerde boerencampings bieden je een luxe kampeerervaring, glamping genaamd. Dit betekent dat er al een goed geëquipeerde en luxe tent voor je klaar staat. Zodra je aankomt kun je er meteen in, zonder gedoe met tentstokken en scheerlijnen!

Met deze bestemmingen hebben de kinderen een fijne tijd op de boerderij en valt er ook voor jullie voldoende te ontdekken in de omgeving. Kamperen bij de boer, wat wil je nog meer?

Bezoek www.glampings.nl voor het volledige aanbod.

https://glampings.nl/logeren-bij-de-boer