Anunt online
Image default
Household

Nieuwbouw in Twente vind je bij Marcel Kon makelaardij

Nieuw wonen dankzij Marcel Kon makelaardij

Nieuwbouw wonen in Enschede, Hengelo of Almelo? Dan is Marcel Kon makelaardij dé makelaar die je moet hebben. Het kantoor is gevestigd in zowel Borne als Enschede wat het een uitstekende dekking biedt in heel Twente. Met een gemotiveerd team van makelaars en taxateurs bestieren wij de Twentse woningmarkt met veel plezier, kennis en uitstekende service.

Nieuwbouw in Borne – Twente

Het is altijd heerlijk wonen in Borne. Een prima uitvallocatie midden in Twente met een uitstekende bereikbaarheid naar de drie grote steden Enschede, Almelo en Hengelo. Gemeente Borne, ook bekend als De Groene Poort, is wel een echte forensengemeente van waar uit veel mensen naar hun werk gaan in een andere stad of gemeente. Het is nabij de bekende A1 en midden gevestigd in het prachtige Twente. Samen met Hertme en Zenderen vormt het gemeente Borne met ca. 22.000 inwoners.. Wonen in een nieuwbouw project in Borne betekent wonen in een groene omgeving. De gemeente is omgeven met natuur en er zijn meer dan voldoende voorzieningen zoals sportverenigingen, horeca, winkels en zelfs een mooi overdekt zwembad. Culinair is ook meer dan voldoende te beleven met vele soorten keukens en ambachten. Bij het woningproject Reigershof in Borne worden 12 levensloopbestendige woningen gebouwd rond een groen binnengebied. Een fraaie en groene wijk om te wonen, rustig en dichtbij de voorzieningen.

Nieuwbouw in Enschede

Met ruim 160.000 inwoners is Enschede de grootste stad van Twente ( én Overijssel ). De stad is in de laatste jaren enorm gegroeid tot een levendige stad waar van alles te doen is, een groot aanbod aan winkel en restaurants en nagenoeg alle denkbare voorzieningen. De groei is mede veroorzaakt door vele nieuwe woningbouw projecten en renovatie projecten die de stad meer allure hebben gegeven, waardoor meer mensen in de stad willen gaan wonen. Wil jij er als eerste bij zijn voor nieuwbouw in Enschede? Maak dan gauw een afspraak met het team van Marcel Kon makelaardij of kom langs bij onze locatie aan de haaksbergerstraat 252.

Neem een kijkje door één van de vele wijken in Enschede

 

Nieuwbouw in Almelo

Als er één stad is in Twente dat nog veel van het oude combineert met het nieuwe dan is het wel Almelo. Vroeger één van dé textielsteden in Twente, waardoor er vele oude authentieke panden van zijn overgebleven. Almelo heeft grote infra projecten gekend die de bereikbaarheid en doorstroom van verkeer moeten bevorderen. Eén daarvan was het verleggen van het spoor onder de grond, waardoor er meer ruimte is ontstaan voor doorstroom door het centrum. De stadsvernieuwing heeft ervoor gezorgd dat oude panden omgetoverd zijn tot nieuwe moderne woningen en winkels met de nieuwste gemakken. Groen heeft echter altijd de aandacht en dat is daarom terug te zien bij elk nieuwbouw project in Almelo! Huis kopen in Almelo? Marcel Kon makelaardij gaat voor je op zoek!

Nieuwbouw in Losser en Deurningen

Losser en Deurningen zijn dorpen met elk hun eigen geschiedenis, maar waar noaberschap ( buren zijn vrienden ) , dorpsfeesten en ambacht centraal staan. Hier vind je daarom nog échte kleding- en speciaalzaken tot kunstgalerieën en diverse supermarkten. Geniet jij van dorpskernen en de vele cultuurhistorische erfgoederen in je gemeente? Dan is een huis kopen in Losser of Deurningen zeker iets voor jou!

https://www.marcel-kon.nl/