Anunt online
Image default
Fashion and Clothing

Sokken voor de kerst

Wat leg jij dit jaar onder de kerstboom? Dit jaar zal voor veel mensen de kerst voor het eerst anders gevierd worden. Corona gooit wat dat betreft echt roet in het eten. Plannen om met de hele familie samen te gaan eten en cadeautjes uit te pakken gaan dit jaar niet op. Nu we met een maximum van 3 extra personen bij elkaar mogen komen. Kerst 2020 wordt anders dan anders, dat is een feit!

Om elkaar toch het gevoel te geven dat we er voor elkaar zijn en dat we zeker in deze tijden aan elkaar denken, verwacht men dat er weer wat meer handgeschreven kerstkaarten de deur uit gaan. Heb je een iets groter budget beschikbaar? Dan is het ook heel leuk om je beste vrienden en familieleden kerstsokken op te sturen. Eventueel kun je daar nog een klein kaartje met een kerstgroet en nieuwjaarswens aan toe voegen. Leuk want zo heb je wel iets origineels bedacht, dat 1) niet al te duur is, 2) leuk en verrassend is, 3) goedkoop door Postnl bezorgd kan worden omdat het door de brievenbus past!

 

 

Je kunt natuurlijk voor kerstsokken gaan. Maar als je al weet dat de mensen aan wie je de sokken stuurt, echte wandelliefhebbers zijn. Dan kun je natuurlijk ook meteen wandelsokken in een envelop doen en deze verzenden. Voor sneakersokken is het nu wat te koud. Maar je kunt ook antislipsokken in een envelopje versturen of warme huissokken. Het leuke van sokken is dat het altijd van pas komt! Bovendien vinden mensen het erg leuk om een presentje te ontvangen. Goedkope sokken vind je op de markt. Maar ook online kun je goed slagen. Kijk bijvoorbeeld eens bij Sokkenoutlet. Daar mag je bij aankoop van 25 euro aan sokken, een paar gratis sokken uitzoeken. Bovendien worden er lage verzendkosten gehanteerd wat een aankoop extra aantrekkelijk maakt. Dit jaar dus geen kerstsokken aan de schoorsteen, maar gewoon door de brievenbus! 🙂