Anunt online
Image default
Home and Garden

Vliegengordijn als decoratie gebruiken

Vliegengordijn als decoratie gebruiken

Vliegengordijnen, we kopen ze voornamelijk als het lente wordt en insecten weer spontaan overal opduiken. In het begin van de lente valt het nog wel mee. Maar na een paar zonnige dagen wemelt het alweer van de vliegen en andere insecten in de lucht. Prima dat ze in de lucht vliegen, maar minder leuk als ze je huis binnen komen! Insecten zijn namelijk uitermate irritant. Bovendien poepen ze ook nog eens je ramen onder. Groot gelijk dus als je in de lente of zomer een vliegengordijn online zoekt en besteld!

Maar wist je dat er ook veel mensen een vliegengordijn in de winter kopen? Je maakt mij niet wijs dat die vliegengordijnen worden gebruikt om vliegen te weren. In de winter zijn er namelijk nauwelijk vliegen te vinden en bovendien zul je in de winter je deur liever niet open hebben staan. De reden dat mensen in de winter toch vliegengordijnen kopen is het feit dat deze woonaccessoires namelijk ook perfect als woondecoratie kunnen worden ingezet.

 

Een kralengordijn als roomdivider?

Er zijn tegenwoordig veel mooie vliegengordijnen te koop. Denk hierbij maar eens aan die mooie bamboe deurgordijnen. Meestal staan daar hele mooie beschilderingen op. Of denk eens aan een mooi kralengordijn met een motiefje erop. Of een deurgordijn met houten kralen of glaskralen. Elk deurgordijn ademt zijn eigen sfeer uit en dat maakt het dan ook extra interessant om deze items als roomdivider in je woonkamer te gebruiken. Heb je bijvoorbeeld één woonruimte, maar wil je de keuken van de woonkamer enigzins scheiden? Kies dan voor een deurgordijn. Of hang er twee of drie naast elkaar voor een mooier effect. Onze draadjesgordijnen zijn standaard al in grote maten verkrijgbaar. De grootste maat is maar liefst 5 meter lang en 3 meter hoog. Kijk, daar kun je zelfs een bar of club gezellig mee aankleden.

 

Waar te koop?

Wil jij een bamboegordijn, een draadjesgordijn of kralengordijn ook als decoratie gebruiken? Kijk dan eens online en je zult zien dat er vrij veel keuze is in sfeervolle gordijnen met kralen of stroken. Die van Kitsch Kitchen is trouewns ook erg leuk!

Related Posts

Een nieuwe laminaatvloer – hier moet je op letten

Een speelhuisje, schommel of zandbak: betoverende elementen in je eigen achtertuin

Ik wil een opslag huren! Wat zijn de kosten van een opslag?