Anunt online
Image default
Health

Wanneer krijg ik een vriendin? 10 tips om SNEL een vriendin te krijgen

Als je deze tips zult volgen zul je goed op weg zijn in het vinden van de vriendin van je dromen:

Als je te dik bent, probeer dan wat gewicht te verliezen; als je te mager bent probeer dan wat spieren op te bouwen. Maar voordat je hieraan begint moet je eerst wat onderzoek doen naar de aard van de oefeningen, die je moet doen en hoe je ze moet doen. Na een aantal maanden hard werken zul je beginnen om veranderingen aan je lichaam te zien. 

Verdiep je een beetje in voeding. Krijg een begrip over welke voedingsmiddelen je energie zullen geven en welke voedingsmiddelen boordevol met suiker zitten zodat je wijs kunt beslissen over wat je moet eten. Dit sluit aan op tip nummer 1. Wanneer je voldoende lichaamsbeweging krijgt en gezonde voeding eet, zul je aantrekkelijk zijn en dat zul je merken ook. 

Praat zoals een stamhoofd dat 10.000 jaar geleden zou hebben gedaan: met een luide zware stem, want dit zal onbewust een signaal geven aan vrouwen, dat je een aantrekkelijke man bent. 

Begin een geweldig leven op te bouwen om je vriendin, die je zult krijgen, in te kunnen betrekken. Maak vrienden met mensen die je uitdagen en die je een zetje geven, maar met wie je ook plezier kunt hebben.

Het maakt niet uit of je een machtige directeur bent of een fietskoerier… je moet gewoon gepassioneerd zijn en vertellen over wat je doet. Als je met iemand spreekt die een hekel heeft aan wat ze doen, is dat een van de meest onaantrekkelijke dingen ter wereld.

Nogmaals, bouw een leven op waarvan ze graag deel wil uitmaken. Doe oefeningen, ga op avontuur, kook geweldig eten, ga reizen, ontmoet geweldige mensen…

Dit zal je verrassen… ja, het grootste deel van onze succesvolle klanten heeft zich aangemeld bij deze nummer 1 dating site voor wat nuttige ervaringen en sommige hebben zelf hun vriendin via deze app ontmoet…

Lees de ultieme tinder tips van Attraction Gym voor meer succes 

Onderzoeken hebben aangetoond dat mensen die naar comedy kijken eigenlijk een gelukkiger leven hebben… en je kunt natuurlijk ook de 3 komische technieken gebruiken bij hoe je omgaat met mensen.

Neem een kijkje in de geest van andere mensen, maar wees voorzichtig met wie je kiest. Kies voor verhalen van mensen die dingen doen, die jij ook wilt doen… en lees hun boeken. Niet alleen zal dit je spannende ideeën geven, maar het zal je ook een wijzer persoon en een betere gesprekspartner maken.

En tot slot… de belangrijkste. Juist het feit dat je op zoek bent naar een vriendin is geen mannelijke eigenschap, het is juist eerder vrouwelijk. Een man wil eigenlijk vrij zijn en dat mensen achter hem aankomen.

Dit waren ze dan, de tips van onze meest succesvolle klanten… Je hebt nu het antwoord op de vraag: “Wanneer zal ik een vriendin krijgen”… dus ga snel aan de slag!

 

 

 

https://www.attractiongym.nl/tinder-tips/