Anunt online
Image default
Architecture

Wat is polijsten nu eigenlijk precies?

Polijsten is over al goed voor, het product of materiaal krijgt een natuurlijke glanzende laag dit voelt glad aan en het kijkt erg mooi. Het is heel nauwkeurig afgewerkt, waar door het plaatje compleet is. Hier bij kan het ook een mooi spiegelend effect krijgen. Het polijsten van metaal bewerking begint met een proces door grof te schuren. Door met een steeds fijnere schuur materiaal te werken, daar door wordt de oppervlakte steeds gladder gemaakt. Als uw materiaal oppervlakteruwheid vertoont, kunt u het ook laten polijsten. Dit zorgt er voor dat de oppervlakte uitermate glad voelt en weer zo goed als nieuw er uit komt te zien! Hier bij kan het zelfs ook met de hand gepolijst worden. Bij Your text to link… weten ze als de beste hoe het materiaal er weer splinter nieuw uit moet zien. De oppervlakteruwheid weten ze weer helemaal weg te krijgen, door het metaal product te polijsten of te slijpen.

Wat wordt er bedoeld met ‘Slijpen’?
Slijpen wordt meestal toegepast om een nauwkeurig en een glad oppervlakte te krijgen. Als u te maken heeft met ruwheid van het materiaal, dan spreken wij over: ‘ Oppervlakteruwheid ‘ dit heeft u net vast ook gelezen. Het oppervlakte is dan ruw, dus het woord zegt het eigenlijk al. Als het metaal wordt geslepen dan is ook de ruwheid weg. Ook kan Your text to link… het metaal product handmatig slijpen en natuurlijk ook machinaal. Wilt u vormgeving aanpassen? Zelfs dat kan de slijpmachine (handmatig) ook. Is er bijvoorbeeld in het metaal een kromme hoek? dan kan het door te slijpen de hoek weer recht worden gemaakt. Wilt u een ronding in de hoek? Dan slijpt de slijpmachine (handmatig) het metaal rond. Door het te slijpen, kan men dus allerlei hoeken, vormen en maten slijpen.

Tot slot:
Als de oppervlakteruwheid van het metaal heel ruw aan voelt of ruw kijkt of wilt u liever een vormgeving aanbrengen, dan weet u nu een aantal dingen over polijsten en slijpen van metaal. Bij Your text to link… zijn er verschillende mogelijkheden, tot machinaal, handmatig, slijpen, polijsten en zelfs alle maten zijn welkom. En het wordt tot de perfecte uitwerking toegepast.

Wist u ook dat oppervlakteruwheid sneller slijt als u er niks aan doet? Hoe langer u hiermee wacht, des te meer dat uw materiaal last krijgt van oppervlakteruwheid.

http://vangeenen.nl/rvs-slijpen/